Inghetata de cafea

inghetata de cafea

Ingrediente:

– 750 ml lapte;

– 30 gr cafea macinata proaspata;

– 4 galbenusuri;

– 200 gr zahar;

– 1 lingurita extract de vanilie.

Se fierbe o ceasca de cafea, apoi se amesteca cu laptele fierbinte. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste, se adauga vanilia si amestecul de cafea. Se pune pe foc, amestecand pana ce compozitia se ingroasa. Se lasa la racit, se toarna intr-un recipient sau in pahare si se da la congelator timp de cel putin 2 ore inainte de servire. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. sorin
    Răspunde -
  2. Costy
    Răspunde -
  3. Mirel
    Răspunde -
  4. Name
    Răspunde -
  5. Fanica
    Răspunde -
  6. Stefan Florentina Magdalena
    Răspunde -
  7. Neagu Rodica
    Răspunde -
  8. Jeni
    Răspunde -
  9. MARC DELIA SIMONA
    Răspunde -
  10. toader-spiridon margareta
    Răspunde -
  11. marculescu dana
    Răspunde -
  12. mariana
    Răspunde -
  13. DOINA MARIANA
    Răspunde -
  14. laura
    Răspunde -
  15. Corina
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 6 = sapte

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>