Lebarvurst

Lebarvurst

Ingrediente:

– 500 gr ficat de porc;

– 300 gr carne grasa de porc;

– 2 morcovi;

– 20 boabe piper;

– nucsoara, ienibahar, cimbru;

– 300 gr pulpa de porc;

– 2 cepe;

– 2 foi dafin;

– 200 ml vin alb;

– intestine groase de porc;

– sare si piper.

 

Spalam bine ficatul, il taiem bucatai, apoi il lasam in apa rece.

Rasolul il parlim, il curatam, il spalam, apoi il punem la fiert intr-o oala mare. Adaugam o lingurita de sare, morcovii si ceapa taiate nu foarte marunt.

Dupa 10 minute se adauga restul de carne si toate condimentele, apoi lasam la fiert.

Cand carnea se desprinde de pe os se scoate la racit. Supa se pastreaza.

In cateva polonice de supa punem si ficatul la fiert, iar cand acesta este gata se scoate si se lasa putin la racit.

Trecem apoi toata carnea fiarta si ficatul prin masina de tocat. Adaugam si putina supa pentru ca pasta rezultata sa nu fie foarte tare.

Spalam bine intestinele, apoi le umplem cu pasta rezultata. Fierbem la foc mic, in restul de supa amestecata cu vin, timp de 20-25 de minute.

Servim rece.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Tapescu Mihai Marian
    Răspunde -
  2. butnaru dorinel
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -
  4. Daniella
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× doi = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>