Legume picante

legume

Ingrediente:

– 2 linguri ulei de floarea soarelui;

– 300 gr fasole rosie prefiarta;

– 1 catel usturoi;

– 1/2 lingurita sofran;

– 1 conserva rosii in bulion;

– 2 linguri suc de lamaie;

– 2 cepe;

– 2 lingurite chimen;

– 1 lingurita boia de ardei dulce;

– 1 ardei gras rosu;

– 1/2 legatura patrunjel;

– 100 gr porumb fiert;

– sare si piper.

 

Uleiul se incinge si se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt.

Dupa 5 minute se adauga chimenul, sofranul, boiaua si rosiile din conserva tocate usor.

Adaugam si ardeiul tocat marunt, fasolea si porumbul, apoi lasam la fiert 5 minute.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Servim cu patrunjel tocat deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Mariana Musca
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 4 = douazeci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>