Macarons cu ciocolata si crema de roscove

Macarons cu ciocolata si crema de roscove

Ingrediente:

– 75 gr faina de migdale;

– 2 linguri cacao;

– 50 gr zahar tos;

– 100 gr zahar pudra;

– 2 albusuri;

– 300 gr crema de roscove.

 

Albusurile se bat spuma cu putina sare.

Cand sunt inchegate se adauga zaharul si se mixeaza pana la topirea acestuia.

Separat se amesteca faina de migdale, zaharul pudra si cacaoa.

Cernem ingredientele uscate peste albusuri si amestecam usor.

Luam cu o lingurita din compozitie si punem pe tava tapetata cu hartie de copt.

Lasi 30 de minute la temperatura camerei, apoi coci la 140 de grade, timp de 12 minute.

Lasam la racit, apoi umplem cu crema de roscove.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Eu
    Răspunde -

Lasă un răspuns către Eu Anulează răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× sase = 12

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>