Macrou afumat cu sos quattro formaggi

Macrou afumat cu sos quattro formaggi

Ingrediente:

– 50 gr unt;

– 2 oua;

– 2 linguri pesmet;

– 200 gr macrou afumat;

– 150 gr cartofi;

– 1 lamaie;

– 250 ml lapte;

– 1 legatura marar;

– 1 plic knorr fix quattro formaggi;

– sare si piper.

 

Sosul knnorr se pregateste conform instructiunilor de pe ambalaj.

Adaugi in sos cartofii dati pe razatoare, pestele taiat, 2 galbenusuri, marar si spuma de albusuri.

Ungi o tava mai mica si cu peretii inalti cu unt, apoi tapetezi cu pesmet.

Pui amestecul de mai sus si dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute.

Stropesti cu lamaie la servire.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt × = 40

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>