Malasolca

Malasolca

Incearca malasolca, o reteta inedita cu peste.

Ingrediente:

– 1 peste proaspat de 1 kg: salau, stiuca, crap;

– 1 capatana usturoi;

– 1 lingura ulei de masline;

– 2 linguri smantana;

– verdeata la alegere;

– 4 cartofi;

– sare si piper.

 

Pestele se spala bine si se curata de cap, coada si inotatoare.

Se pune 1 l de apa la fiert cu o lingurita de sare.

Cand incepe sa clocoteasca se da focul mai incet si se adauga pestele sa fiarba 20 de minute.

Se scote si se caleste apoi intr-o lingura de ulei.

Cartofii se curata si se taie in cuburi, apoi se fierb in apa cu sare.

Usturoiul se marunteste si se amesteca cu uleiul si smantana.

Servesti pestele alaturi de cartofii fierti  peste care ai presarat verdeata si mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. mioara
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci × = 10

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>