Mancare de inimioare cu ciuperci

Mushroom chicken hearts

Ingrediente:

– 1 kg pipote si inimioare de pui;

– 2 linguri bulion de rosii;

– 100 ml vin alb;

– 2 foi de dafin;

– 500 gr ciuperci;

– 1 ceapa;

– 1 lingura otet;

– ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Inimile si pipotele se curata si se pun la fiert in apa cu otet, pana sunt fierte pe jumatate.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Se adauga apoi ciupercile curatate si taiate dupa preferinta si se lasa la fiert in suc propriu 15 minute.

Adaugi apoi inimile si pipotele scurse, bulion, vin, dafin, 100 ml apa fierbinte, sare si piper.

Lasi la fiert pana cand sosul scade destul de mult.

Servesti fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>