Mancare de legume cu iaurt

Mancare de legume cu iaurt

Ingrediente:

– 2 cepe;

– 1 radacina de patrunjel;

– 1 cana iaurt;

– 2 morcovi;

– 3 linguri ulei de floarea soarelui;

– 5 cartofi;

– 1 legatura patrunjel;

– sare si piper.

 

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt.

Pui ceapa la calit, iar dupa 2 minute adaugi si radacina de patrunjel si morcovii.

Cand acestea s-au calit putin se adauga cartofii si apa cat sa acopere legumele.

Se pune capac si se lasa la fiert 30 de minute.

Scurgi totul de apa si pui legumele din nou pe foc.

Adaugi iaurtul si verdeata tocata marunt.

Sarezi si piperezi totul dupa gust si stingi focul (iaurtul nu va sta mai mult de 3-4 minute pe foc).

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru + 6 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>