Mic dejun

mic dejun

Ingrediente:

– 4 chifle vechi de 2 zile;

– 200 ml lapte;

– putin patrunjel sau marar, dupa gust;

– 4 oua;

– putin ulei;

– sare si piper.

 

Scobim fiecare chifla cu un cutit, apoi punem chifla la inmuiat in lapte pentru 5 minute.

Punem cu grija chiflele intr-o tava cu hartie de copt. Se sparge cate 1 ou in fiecare chifla, apoi se condimenteaza cu sare si piper si la final verdeata.

Dam totul la cuptor pentru 15-20 de minute, la foc mediu (180 de grade).

Servim imediat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. ionescu elena
    Răspunde -
  2. secarea viorica
    Răspunde -
  3. Felicia
    Răspunde -
  4. Felicia
    Răspunde -
  5. luminita
    Răspunde -
  6. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 3 = zece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>