Morcovi murati

morcovi murati

Ingrediente:

– 500 gr morcovi;

– 3 ardei iuti;

– 2 frunze dafin;

– 1 lingurita oregano;

– 750 ml apa;

– 1 ceapa alba;

– 4 catei usturoi;

– boabe piper;

– 500 ml otet;

– 30 ml ulei.

Morcovii se curata si se felieaza. Ceapa, usturoiul si ardeii iuti se taie felii. Punem intr-o oala apa cu otetul si le dam la fiert. Cand da in clocot se opreste focul si se acopera oala cu un capac.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se calesc 5 minute morcovii, apoi se adauga ceapa, usturoiul, ardeii si dafinul. Se mai lasa 10 minute pe foc, apoi se adauga si condimentele. Morcovii se pun direct in borcane, iar deasupra se toarna apa fiarta mai devreme. Se inchid borcanele ermetic, apoi se lasa la racit. Se depoziteaza la rece. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. tifras mara
    Răspunde -
  2. Mirel
    Răspunde -
  3. Lacra
    Răspunde -
  4. Anna
    Răspunde -
  5. lori
    Răspunde -
  6. ionut
    Răspunde -
  7. Oana
    Răspunde -
  8. geanina
    Răspunde -
  9. Cornel
    Răspunde -
  10. tifras mara
    Răspunde -
  11. Name
    Răspunde -
  12. Amelie
    Răspunde -
  13. floricica vasile
    Răspunde -
  14. niko
    Răspunde -
  15. roxy
    Răspunde -
  16. lotty
    Răspunde -
  17. allexx
    Răspunde -
  18. Berbece
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt + 7 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>