Muraturi asortate

muraturi asortate

Ingrediente:

– 1 kg gogonele;

– 3 ardei capia;

– 1 telina;

– 1 kg conopida;

– 700 ml otet;

– 300 gr zahar;

– 4 foi dafin;

– 3 morcovi;

– 2 bucati hrean;

– 1.5 kg apa;

– 4 linguri sare grunjoasa;

– 2-3 lingurite piper boabe (rosu, verde, negru, alb).

Legumele se spala, se curata de coaja si se taie bucati / rondele (hreanul se da pe razatoare). Frecam bine legumele cu 1 lingura de sare, apoi le punem in borcane curate.

Separat se fierbe otetul cu apa, sarea, zaharul, piperul si dafinul. Cand apa fierbe, turnam compozitia peste legume si inchidem ermetic borcanele.

Acoperim borcanele cu un prosop si le lasam sa se raceasca. Dupa 2 saptamani se pot consuma. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. alinb
    Răspunde -
  2. Daniela Enciu
    Răspunde -
  3. pogurschi cornel
    Răspunde -
  4. nyari eduard
    Răspunde -
  5. NOVAC ANA
    Răspunde -
  6. placinta ionel
    Răspunde -
  7. luminita
    Răspunde -
  8. Dincă Ion
    Răspunde -
  9. cristina
    Răspunde -
  10. vio
    Răspunde -
  11. sampetru
    Răspunde -
  12. Alina
    Răspunde -
  13. Susai Dorin Silviu
    Răspunde -
  14. Filip Mihaela
    Răspunde -
  15. Mariana
    Răspunde -
  16. Aurora
    Răspunde -
  17. cristina
    Răspunde -
  18. Mihaela
    Răspunde -
  19. fandarac
    Răspunde -
  20. violeta stan
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ opt = 16

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>