Musaka de vinete si conopida

musaka cu vinete si conopida

Ingrediente:

– 1 conopida;

– 1 ceapa;

– 2 linguri pasta de rosii;

– 200 gr smantana;

– 2-3 fire de patrunjel;

– 1 vanata;

– 300 gr bacon;

– 2 morcovi;

– 2-3 linguri ulei;

– 1 ou;

– boia dulce;

– sare si piper.

 

Conopida se rupe in bucati mai mici si se fierbe in apa cu sare timp de 20 de minute.

Vanata o coacem pe gratar, o decojim, si o lasam la scurs.

Ceapa tocata marunt se pune la calit in uleiul incins impreuna cu condimentele. Adaugam apoi pasta de rosii, putina apa si morcovii dati pe razatoare.

Vanata se amesteca apoi cu ceapa calita, boia si patrunjelul tocat marunt.

Se unge un vas cu ulei, apoi asezam un strat de conopida, umplutura de vinete, iar la final restul de conopida.

Smantana se bate cu ou si se aseaza peste conopida. Presaram baconul taiat marunt si dam la cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. coca
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. hirtan
    Răspunde -
  4. nyari eduard
    Răspunde -
  5. Fanica
    Răspunde -
  6. Daniela
    Răspunde -
  7. hirtan
    Răspunde -
  8. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  9. Doru
    Răspunde -
  10. ely
    Răspunde -
  11. ionescu elena
    Răspunde -
  12. ionescu elena
    Răspunde -
  13. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua × 5 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>