Negresa cu gem

negresa cu gem

Ingrediente:

– 2 oua;

– 1 cana zahar;

– 2 cani faina;

– 1 borcan mic cu gem;

– 1 lingurita bicarbonat stins in otet;

– un pumn de stafide;

– sare;

– 1 cana lapte;

– 1/2 cana ulei;

– 2 linguri cacao;

– 50 gr ciocolata neagra topita la bain marie.

Ouale se amesteca cu zaharul si sarea, apoi se adauga, pe rand, urmatoarele ingrediente: laptele, uleiul, bicarbonatul, cacaoa, gemul, faina, ciocolata topita si stafidele. Se ia o tava si se unge cu unt si faina, sau se pune hartie de copt. Se toarna compozitia in tava si se da la cuptor pentru 30 de minute. Inainte de a stinge focul se verifica daca prajitura este coapta complet. Se scoate din cuptor si se lasa la racit inainte de servire. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -
  2. DOINA MARIANA
    Răspunde -
  3. ionescu elena
    Răspunde -
  4. marculescu dana
    Răspunde -
  5. Stefan Florentina Magdalena
    Răspunde -
  6. Neagu Rodica
    Răspunde -
  7. justin
    Răspunde -
  8. Alex
    Răspunde -
  9. sorin
    Răspunde -
  10. mota
    Răspunde -
  11. simo
    Răspunde -
  12. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 3 = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>