Nem Nem (pachetele de primavara)

Nem Nem

Carne tocata de porc – 100 grame
morcovi – 20 grame
ceapa – 20 grame
varza alba -20 grame
paste de orez – 20 gr
sare -2 grame (dupa gust)
sare chinezeasca– 2 grame
piper negru- 2 grame
sos de soia – 10 ml
Mod de preparare
Se pune wokul(tigaie chinezeasca inalta) pe foc .Cand este foarte incins se pune ulei de floarea soarelui.Se trage la tigaie carnea tocata co morcovi taiati julien ,cat mai subtire,ceapa tocata cuburi mici.Cand carnea este aurie se adauga taieteii de orez (fierti in prealabil),taiati cam la 2-3 cm lungime si varza taiata fideluta .Se condimenteaza cu sare si piper ,cu sare chinezeasca si sosul de soia
Compozitia se lasa la scurs,timp in care se pregatesc pachetelele.
Pachetelele se fac din foietaj de placinta .Se fac 4 rulouri la portie.Se prajesc in tigaie cu mult ulei.
Atentie : uleiul trebuie sa fie foarte incins
Se pot servii cu sos picant sau sos dulce acrisor
Pofta buna


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 × unu =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>