Nikujaga – tocanita japoneza

lxz2iapd-recipe-db

Ingrediente:

– cartofi;

– ceapa;

– sos de soia;

– carne de vita sau porc;

– putin zahar;

– cateva linguri ulei;

– sare si piper.

 

Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei. Se adauga apoi carnea si cartofii cubulete si se completeaza cu apa.

Spre final se adauga soia si zaharul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Servim calda.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. daniel
    Răspunde -
  3. gabriela szabo
    Răspunde -
  4. negura
    Răspunde -
  5. liliana
    Răspunde -
  6. Parlea ioan
    Răspunde -
  7. Nicole
    Răspunde -
  8. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  9. Daniella
    Răspunde -
  10. zaharescu
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 + = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>