Ochiuri in parjoale

Ochiuri in parjoale

Ochiuri in parjoale

Ingrediente:

– 500 gr carne tocata;

– 1 galbenus de ou;

– patrunjel;

– pesmet;

– 50 gr unt;

– 2 felii de paine inmuiata in lapte;

– 5 catei usturoi;

– 1 varf cutit de maghiran;

– 50 ml ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Amesteci carnea cu painea scursa, galbenusul, sare, piper, usturoiul maruntit, maghiranul si patrunjelul tocat fin.

Din aceasta compozitie faci parjoalele, pe care le dai prin pesmet si le faci o adancitura la mijloc (destul de mare cat sa incapa un ou).

Incingi uleiul si pui parjoalele la prajit.

Spargi in adancitura fiecarei parjoale un ou si dai totul la cuptor, pana cand parjoalele se rumenesc.

Servesti imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 4 = trei

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>