Otet de capsune

Otet de capsune

Ingrediente

200 g de capsune

300 ml otet alb

 

Spalam capsunele, le lasam un pic sa se usuce, iar apoi le taiem feliute sau cubulete si le punem intr-un borcan.

Peste ele turnam otetul.

Se inchide borcanul ermetic si se pastreaza la temperatura camerei timp de 3 zile.

Filtram otetul si il turnam in sticla.

Acest otet special se foloseste atat in salate, cat si in sosul de la peste!


loading...
Ultimele comentarii
  1. pogurschi cornel
    Răspunde -
  2. gabriela
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  5. Anghel Adrian
    Răspunde -
  6. Daniela
    Răspunde -
  7. luminita
    Răspunde -
  8. craciun
    Răspunde -
  9. grigoriu alexandru
    Răspunde -
  10. grigoriu alexandru
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× noua = 45

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>