Oua umplute cu ton

oua umplute

6 oua
1 lingurita mustar dulce
2 linguri maioneza
1/2 ceapa rosie
1 cutie ton rio mare
1 catel de usturoi
sare,piper

Punem ouale la fiert timp de 5 minute dupa ce a inceput sa clocoteasca. Le punem in apa rece si le lasam cateva minute sa se mai raceasca. Se curata de coaja,se taie in 2 pe lung.

Se pun galbenusurile intr-un castron, se piseaza bine, adaugam ceapa taiata marunt, maioneza, usturoiul dat pe razatoarea mica si tonul scurs bine de ulei. Bagam blenderul cateva secunde pana se face o pasta, adaugam sarea si piperul si mustarul, se amesteca bine si se umple fiecare jumatate de ou.

Se lasa timp de 2 ore la rece dupa care se pot servi. Este un aperitiv usor si foarte bun


loading...
Ultimele comentarii
  1. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× cinci = 45

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>