Oua umplute cu ton si maioneza

Oua umplute cu ton si maioneza

Ingrediente:

5 oua;

– 100 gr maioneza;

– 300 gr ton;

– sare si piper.

 

Ouale se pun la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute.

Tonul se lasa cel putin 10 minute la scurs, apoi se amesteca cu maioneza.

Saram si piperam dupa gust.

Taiem ouale pe jumatate si le indepartam galbenusurile, apoi le umplem cu amestecul de ton.

Lasam la rece minim 30 de minute inainte de servire.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 × opt =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>