Paine de casa impletita

Paine de casa impletita

460 g faina
1 cub drojdie (25 g)
½ lingurita sare
3 linguri ulei
240 ml apa calduta

Amestecam faina cu drojdia, o lingura de ulei si sarea, adaugand cate putin apa.
Framantam timp de aproximativ 30 minute aluatul, apoi il lasam sa creasca o ora.
Ungem o tava de cozonac cu cele doua linguri de ulei ramase si adaugam painea impletita.
Dam la cuptor pentru aproximativ 30 minute.


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei − 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>