Pandispan cu visine

pandispan visine

Ingrediente:

–          ¾ cana zahar;

–          4 oua;

–          ¾ cana faina;

–          50 gr unt;

–          2 linguri zahar;

–          1 plic zahar vanilat;

–          ¾ kg visine.

Se curata visinele de samburi si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Peste visine se presara cele 2 linguri de zahar si cateva bucatele de unt. Preparam pandispanul: batem albusurile spuma cu un praf de sare. Cand se intaresc se adauga zaharul si zaharul vanilat. Amestecam cu mixerul pana se topeste zaharul. Se adauga si galbenusurile, amestecand usor, apoi faina. Se toarna compozitia peste visinele din tava si se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 20 de minute. Se serveste rece. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Alina
    Răspunde -
  2. irina
    Răspunde -
  3. cristina
    Răspunde -
  4. lulu
    Răspunde -
  5. ea
    Răspunde -
  6. dana
    Răspunde -
  7. gheorghe steclaru
    Răspunde -
  8. nicol
    Răspunde -
  9. diana
    Răspunde -
  10. Lili
    Răspunde -
  11. GABY CRISTEA
    Răspunde -
  12. elena.dobrin
    Răspunde -
  13. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


3 − = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>