Panna cotta cu dulceata de capsuni

Panna cotta cu dulceata de capsuni

Ingrediente:

– 600 ml smantana;

– 8 gr gelatina;

– 2 pastai vanilie;

– 75 gr zahar pudra;

– dulceata de capsuni.

 

Smantana se amesteca cu pastaile de vanilie si se da la frigider timp de 24 de ore.

Scoatem apoi pastaile, pune smantana la fiert, adaugam zaharul si lasam pana ajunge la punctul de fierbere.

Se stinge focul, apoi se pune gelatina inmuiata si bine scursa.

Turnam crema in pahare, apoi lasam la racit si le dam la frigider pentru 12 ore. Servim rece, cu dulceata de capsuni deasupra.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Daniella
    Răspunde -
  2. Roza.
    Răspunde -
  3. KLARA BARANYAI
    Răspunde -
  4. gabriela
    Răspunde -
  5. butnaru dorinel
    Răspunde -
  6. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  7. Parvan Claudiu
    Răspunde -
  8. liliana
    Răspunde -
  9. butnaru dorinel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci + 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>