Papanasi fierti muntenesti

Papanasi fierti muntenesti

Ingrediente:

– 3 oua;

– 3 linguri gris;

– 100 gr gem de prune;

– un praf de sare;

– 1 plic zahar vanilinat;

– 300 gr branza dulce;

– 1 lingura faina;

– 300 ml smantana;

– 100 gr pesmet;

– 50 gr zahar tos.

 

Punem intr-o cratita mai mare apa cu sare la fiert.

Ouale le batem cu sare, apoi adaugam branza dulce, grisul si faina, zaharul vanilinat si zaharul tos.

Cand apa fierbe se da focul la minim si cu ajutorul unei linguri iei din aluat si pui galustele la fiert.

Se lasa 10 minute la fiert.

Se surg bine, apoi se dau prin pesmetul prajit in prealabil.

Servesti reci sau calzi, cu smantana si gem.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − = 3

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>