Papioane de pui cu smantana

Papioane de pui cu smantana

ingrediente:1piept de pui dezosat,2 ciuperci,100g smantana pt.gaatit,2fire patrunjel,1ceapa,un sul mic de branza topita,50g unt,sare,piper.MOD DE PREPARARE:pieptul se spala,se taie in jumatate,se bate ]putin ca la snitel.ciupercile curatate si tocate marunt se aseaza deasupra pieptului,iar peste ciuperi un alt piept de pui la fel batut.se ruleaza cu grija,iar ruloul se ] inveleste in staniol si se pune la fiert 30min.intr-e timp,uratam ceapa at mai marunt,o calim pitin in unt,adaugam smantana,stoarcem tubul de branza,sare,piper,si lasam pana se topeste branza si se ia de pe foc..scoatem pieptul de la fiert,il scoatem din staniol,se taie in jumate pe diagonala,punem in farfurie,turnam sos deasupra,ornam cu patrunjel si….pofta buna. se poate servi cu garnitura de cartofi,orez,legume…


loading...
Ultimele comentarii
  1. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi × 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>