Pasta de catina

Pasta de catina

Ingrediente:

– 1.5 kg catina;

– 600 gr zahar.

 

Catina se spala bine si se curata de codite.

Pui apoi la fiert timp de 5 minute.

Se scurge si se paseaza printr-o sita deasa.

Pui piureul astfel btinut pe foc impreuna cu zaharul.

Se amesteca bine pentru a nu se lipi si se lasa pe foc pentru maxim 10 minute.

Pasta de catina se pune in borcane, care se inchid ermetic, dupa ce continutul este racit.

Se pastreaza in camara.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ cinci = 13

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>