Pasta picanta de vitel

Pasta picanta de vitel

Ingrediente:

– 200 gr carne de vitel;

– 50 gr cascaval;

– 4 linguri maioneza;

– ulei de floarea soarelui;

– delikat;

– 100 gr ardei kapia copti;

– sare si piper.

 

Carnea de vitel se condimenteaza cu delikat si se pune la prajit in cateva linguri de ulei.

Cand carnea este gata se toaca marunt, eventual se da prin masina de tocat.

Ardeii se curata de coaja si se toaca si ei marunt.

Amestecam apoi carnea cu cascavalul dat pe razatoare si ardeii kapia.

Daca vrei sa obtii o pasta cremoasa, da cateva secunde la blender.

La final se adauga maioneza, si se condimenteaza dupa gust.

Se serveste rece.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Roza
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× trei = 12

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>