Paste cu branza

paste cu branza

Ingrediente:

– 500 gr paste;

– 200 gr parmezan;

– 2 lingurite ulei de masline;

– 5 catei usturoi;

– 100 gr unt;

– 500 ml smantana de gatit;

– 100 gr branza de oaie;

– sare si piper.

 

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si ulei de masline, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.

Intre timp pregatim sosul: topim untul si calim usturoiul tocat marunt.

Adaugam smantana, jumatate din cantitatea de parmezan ras si branza si lasam pe foc pana cand sosul se ingroasa putin.

Adaugam pastele si mai lasam tigaia pe foc inca 2 minute.

Saram si piperam dupa gust.

Servim cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. butnaru dorinel
    Răspunde -
  2. dragomir petrica
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -
  4. luminita
    Răspunde -
  5. secarea viorica
    Răspunde -
  6. butnaru dorinel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>