Paste cu carne si sos de rosii

Paste cu carne si sos de rosii

Ingrediente:

25 paste cochilie uriase
800 gr carne tocata din piept de curcan
400 gr ciuperci
1 ceapa ,2 catei de usturoi tocat marunt
sare,chili,rozmarin,patrunjel verde
100 gr cascaval
100 gr pasta de tomate
2 rosii

Mod de preparare:

Ceapa tocata am calit-o in 2 linguri de ulei in wok-ul de la Delimano,am adaugat carnea si ciupercile taiate cubulete,condimentele si usturoiul.Cand totul a fost gata,am dat deoparte de pe foc.
Pastele se fierb in apa cu sare cam 8-10 min .avem grija sa nu le rupem cand le scoatem din apa.
Le-am scurs de apa apoi le-am umplut cu amestecul de carne si le-am asezat frumos una langa alta in tava.
Deasupra am asezat felii de rosii,peste care am presarat putin rozmarin,apoi am pus sosul de rosii(pasta de tomate cu putina apa) si la final cascaval ras.
Cuptorul l-am incalzit inainte cam la 200 de grade,am redus apoi focul si am pus tava pe care am lasat-o apoi 6-7 min,pana cand se topeste bine cascavalul peste paste.
Se servesc imediat calde.

Paste cu carne si sos de rosiiPaste cu carne si sos de rosiiPaste cu carne si sos de rosii

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 + = optsprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>