Paste cu dovlecei

paste cu dovlecei

Ingrediente:

– 400 gr paste;

– 300 gr dovlecei;

– 300 gr pui;

– 100 gr ciuperci;

– 2 catei usturoi;

– 100 ml vin alb;

– ulei.

– patrunjel proaspat;

– sare si piper.

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Puiul se taie bucatele mici, iar dovlecelul se taie fasii subtiri. Se pune putin ulei la incins, si se rumenesc legumele si puiul, impreuna cu usturoiul tocat  si ciupercile. Dupa 5 minute adaugam si vinul, si lasam pe foc pana cand se evapora.

Se amesteca pastele fierte cu legumele gatite, se sareaza si pipereaza. Se servesc cu patrunjel tocat deasupra. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Ana
    Răspunde -
  2. Mirel
    Răspunde -
  3. roza mihalache
    Răspunde -
  4. Adri
    Răspunde -
  5. aurel negrila
    Răspunde -
  6. miki
    Răspunde -
  7. JUSTINIAN
    Răspunde -
  8. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  9. Robert
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 + = cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>