Paste cu sunca si dovlecel

paste cu sunca si dovlecel

Ingrediente:

– 200 gr paste;

– 200 gr sunca presata sau taraneasca, dupa preferinte;

– 300 ml smantana de gatit;

– 1 dovlecel mic;

– 1 lingura unt;

– sare si piper.

 

Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Dovlecelul si sunca presata se taie in felii cat mai subtiri, apoi se pun la calit in untul uncins.  Cand dovlecelul este putin moale se adauga smantana, se sareaza si pipereaza si se tine pe foc pana cand se transforma totul intr-un sos.

Cand sunt gata pastele, le adaugam peste sos si le mai tinem 1 minut pe foc. Sosul trebuie sa fie destul de mult, deoarece pastele vor mai absorbi din acesta.

Lasam oala acoperita pentru 5 minute inainte sa servim.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. pogurschi cornel
    Răspunde -
  2. Marcu Ilona-Simona
    Răspunde -
  3. Daniela
    Răspunde -
  4. marculescu dana
    Răspunde -
  5. nyari eduard
    Răspunde -
  6. Nicole
    Răspunde -
  7. Maria
    Răspunde -
  8. doru
    Răspunde -
  9. luminita
    Răspunde -
  10. liliana
    Răspunde -
  11. Oana
    Răspunde -
  12. vana cornelia
    Răspunde -
  13. marculescu dana
    Răspunde -
  14. tatomirescu nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − = 5

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>