Pastrama de oaie

Pastrama de oaie

Ingrediente:

Pulpă de oaie- 1 kg

Usturoi– 3 căpăţâni

Sare fina

Sare grunjoasa

Ulei de floarea soarelui

Apă rece- 1 cană

Cimbru uscat- 1 legătură

 

Carnea de oaie se spala si se taie bucati potrivite.

Usturoiul se piseaza si se amesteca cu putina apa si cu cimbrul.

Se da carnea prin multa sare grunjoasa, apoi se unge cu mujdeiul de usturoi.

Se lasa astfel 24 de ore la frigider.

Incingem ulei intr-o cratita si se caleste 5 minute carnea pe toate partile. Se toarna o cana cu apa rece si se lasa la fiert pana cand scade toata apa si carnea este fiarta.

Se serveste imediat, cu garnitura la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 + = opt

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>