Pastrav cu migdale

Pastrav cu migdale

Ingrediente:

– 4 fileuri pastrav;

– putin usturoi;

– 600 gr fasole verde;

– 1 lingurita otet balsamic;

– 1 lamaie;

– 1 lingura ulei;

– 1 rosie;

– 40-50 gr migdale.

– sare si piper.

 

Fasolea verde se pune la fiert in apa cu sare.

Filueurile de pastrav se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit in uleiul incins. Adaugam usturoiul maruntit si rosia tocata cat mai mic. Completam cu apa si lasam pestele sa se gateasca cu capacul pus.

Inainte de a stinge focul adaugam otetul balsamic, cateva migdale zdrobite si suc de lamaie, dupa gust.

Servim pastravul alaturi de fasolea verde, cu migdale presarate deasupra si putin sos in care s-a facut pestele.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Daniel
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -
  4. vinca
    Răspunde -
  5. negura
    Răspunde -
  6. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  7. Daniella
    Răspunde -
  8. zaharescu
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 3 = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>