Pastrav cu sos de smantana

pastrav cu sos de smantana

Ingrediente:

– 2 pastravi;

– 400 gr smantana pentru gatit;

– 1 ceapa;

– 1 legatura marar;

– 1 lingura ulei;

– tarhon;

– sare si piper.

Pastravul se curata, se taie capul si coada si se taie apoi pe jumatate. Intr-o tigaie incingem uleiul si calim putin ceapa tocata marunt. Adaugam smantana, tarhonul, jumatate din marar tocat foarte marunt, sare si piper dupa gust. Lasam pe foc pana ce sosul se ingroasa putin.

Pestele il tinem 10 minute pe gratar sau intr-o tigaie neaderenta, cu 1 lingura de ulei. Se pune pestele pe farfurie, apoi sosul de smantana, se presara restul de marar deasupra si se serveste alaturi de o garnitura. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -
  2. BORS IOAN
    Răspunde -
  3. Sorin
    Răspunde -
  4. geanina
    Răspunde -
  5. ionut
    Răspunde -
  6. Cornel
    Răspunde -
  7. Maria
    Răspunde -
  8. Taissa
    Răspunde -
  9. Nelutu
    Răspunde -
  10. JUSTINIAN
    Răspunde -
  11. Oana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


6 − = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>