Pate de ciuperci

pate de ciuperci

Ingrediente:

– 500 gr ciuperci;

– 1 lingura faina;

– 1 legatura patrunjel;

– 1 ceapa;

– 2 linguri margarina;

– 100 gr masline negre sau verzi, dupa preferinte;

– sare si piper.

Curatam ciupercile, apoi le punem la fiert in apa cu sare. Intre timp, ceapa se toaca marunt si se caleste in putina margarina. Cand ciupercile sunt gata se storc bine si se dau prin blender. Se adauga apoi ceapa calita, faina, verdeata tocata marunt si maslinele fara samburi. Se mixeaza pana cand totul se transforma intr-o pasta fina. Se lasa 30 de minute in frigider inainte de servire. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. margareta
    Răspunde -
  2. liiu
    Răspunde -
  3. Cojocaru
    Răspunde -
  4. ionut
    Răspunde -
  5. Cristina
    Răspunde -
  6. livia
    Răspunde -
  7. Dinca Ion
    Răspunde -
  8. Mocian Aegentina Rodica
    Răspunde -
  9. Csiki Eva
    Răspunde -
  10. mihai
    Răspunde -
  11. mariana
    Răspunde -
  12. luminita
    Răspunde -
  13. amelie
    Răspunde -
  14. stefania
    Răspunde -
  15. Lenus
    Răspunde -
  16. Alina
    Răspunde -
  17. Mirel
    Răspunde -
  18. Soare Aurel
    Răspunde -
  19. Soare Aurel
    Răspunde -
  20. Gina
    Răspunde -
  21. luminita
    Răspunde -
  22. costache
    Răspunde -
  23. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 7 = saizeci trei

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>