Pate de ton

pate din ton

Ingrediente:

– 1 conserva de 250 gr ton in ulei;

– 1/2 ceapa;

– 2 castraveti murati mici;

– 2 oua fierte tari;

– optional 1 lingura capere;

– 1 lingura mustar;

– sare si piper.

Caperele se lasa 30 de minute in apa, apoi se scurg bine. Intr-un blender se amesteca tonul scurs de ulei cu ouale, se adauga ceapa tocata, jumatate din uleiul din conserva si mustarul. Daca este nevoie se mai poate pune putin ulei din conserva (in cazul in care amestecul nu se leaga).

La sfarsit adaugam castraveciorii taiati marunt si caperele, si mai mixam cateva secunde. Se condimenteaza si se lasa la frigider 2 ore inainte de servire. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. florin
    Răspunde -
  2. Cornel
    Răspunde -
  3. BORS IOAN
    Răspunde -
  4. REMUSARMINII
    Răspunde -
  5. mariana
    Răspunde -
  6. jon
    Răspunde -
  7. Motanika
    Răspunde -
  8. victor
    Răspunde -
  9. mary23
    Răspunde -
  10. Mirel
    Răspunde -
  11. tifras mara
    Răspunde -
  12. Valentina
    Răspunde -
  13. Maria
    Răspunde -
  14. Cadarg
    Răspunde -
  15. Antonia
    Răspunde -
  16. dana
    Răspunde -
  17. lazar
    Răspunde -
  18. carmen nanu
    Răspunde -
  19. IONICHI GABRIEL
    Răspunde -
  20. Ioan Ududec
    Răspunde -
  21. Dorina
    Răspunde -
  22. ionut
    Răspunde -
  23. duzdugan
    Răspunde -
  24. je
    Răspunde -
  25. gorinela
    Răspunde -
  26. Buculei Ecaterina
    Răspunde -
  27. simo
    Răspunde -
  28. s
    Răspunde -
  29. Calinescu Beatrice
    Răspunde -
  30. Anciu Ioan
    Răspunde -
  31. catalin
    Răspunde -
  32. IANC
    Răspunde -
  33. Lucia
    Răspunde -
  34. Lucia
    Răspunde -
  35. Lucia
    Răspunde -
  36. Angela
    Răspunde -
  37. Lenus
    Răspunde -
  38. catalin
    Răspunde -
  39. catalin
    Răspunde -
  40. catalin
    Răspunde -
  41. maria
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 × = opt

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>