Pateu din telina

Pateu din telina

Ingrediente:

– 20 gr boia de ardei iute;

– 1 cub knorr legume;

– 250 gr unt;

– 300 gr pesmet;

– 3 catei de usturoi;

– 2 cepe;

– 100 gr gris;

– 1 kg telina;

– 4 oua.

 

Telina se da pe razatoare, ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se marunteste.

Untul se topeste intr-un pahar cu apa fierbinte in care ai dizolvat cubul knorr.

Se adauga apoi telina, usturoiul si ceapa si se fierbe la foc mic o ora, cu capacul pus.

Lasam legumele la racit, apoi adaugam oul, grisul, pesmetul si condimente dupa gust.

Punem totul intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la 160 de grade, timp de 30-40 de minute.

Se serveste rece.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ unu = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>