Pateuri cu branza de oaie

Pateuri cu branza de oaie

Ingrediente:

– 1 pachet aluat foietaj;

– 300 gr telemea oaie;

– 2 linguri ulei de malsine;

– seminte de pin, de chimen si de susan prajite;

– 1 ou;

– 2 lingurite za’atar;

– 1 ceapa;

– miere pentru servire;

– sare dupa gust.

 

Aluatul se scoate la dezghetat.

Intre timp se prepara umplutura: radem brana, adaugam za’atarul si amestecam bine.

Semintele se calesc intr-o lingura de ulei, apoi se maruntesc si se adauga in branza.

Adaugam apoi si oul, putina sare si ceapa tocata marunt.

Foietajul il taiem dupa preferinte (fie cercuri, fie triunghiuri sau patrate).

Se umple foietajul cu amestecul de branza, apoi se da la cuptor, la 180 de grade C, timp de 25 de minute.

Se pot servi atat calde, cat si reci, cu miere deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Musca Mariana
    Răspunde -
  2. Vera
    Răspunde -
  3. luminita
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte − = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>