Perisoare din carne de miel

Perisoare din carne de miel

Ingrediente:

Carne tocată de miel- 600 g

Orez – 50 g

Ceapă- 1

Usturoi- 2 căţei

Pătrunjel (legătură)- 1/2

Albuș de ou- 1

Concentrat de legume- 1 cubuleţ

Sare

Piper

Margarina – 25 g

 

Orezul se pune la fiert in apa cu sare timp de 10 minute, dupa care se lasa la scurs.

Amestecam intr-un castron carnea tocata marunt, ceapa tot maruntita, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt si orezul care ar trebui sa fie rece.

Adaugi si albusul si condimentezi cu sare si piper dupa gust.

Formezi perisoarele cu mana.

In 500 ml ala calda se dizolva concentratul de supa. Se adauga apoi margarina si perisoarele.

Lasam sa fiarba, la foc mic, timp de 20 de minute.

Scoti apoi perisoarele cu spumiera si pastrezi zeama in care acestea au fiert, poate o poti folosi la alta reteta.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Anca
    Răspunde -
  2. gabriela
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − = 7

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>