Peste cu patrunjel

peste cu patrunjel

Ingrediente:

– 3-4 bucati peste (in total cam 1-1.3 kg);

– 1 lamaie;

– 50 ml otet;

– 2 linguri ulei;

– 1 legatura de ceapa verde;

– 2 catei usturoi;

– 1 ardei iute;

– 1 legatura patrunjel;

– sare si piper.

 

Pestele se spala si se curata, apoi se pune la marinat pentru 1 ora in amestec de suc de lamaie, usturoi pisat si sare.

Ceapa o taiem marunt si o amestecam cu patrunjelul tocat marunt, ardeiul iute tocat, otetul, sare, piper si ulei. Adaugam 100 ml apa clocotita si pestii si lasam sa se infuzeze pana cand apa se raceste.

Punem apoi pestele pe gratar si gatim pe ambele parti.

Servim pestele alaturi de sosul in care a stat la infuzat (cel cu apa clocotita).

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Dana Mihai
    Răspunde -
  3. Daniela
    Răspunde -
  4. klara baranyai
    Răspunde -
  5. ely
    Răspunde -
  6. luminita
    Răspunde -
  7. Dana Mihai
    Răspunde -
  8. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  9. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei − = 0

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>