Peste cu urzici

peste

Ingrediente:

– 1 kg file de peste alb;

– 3 cepe;

– 1 lingura pesmet;

– 1 kg urzici;

– 4 linguri ulei de floarea soarelui;

– 1 lamaie;

– sare si piper.

 

Pestele se curata de oase si pielita si se taie bucati.

Urzicile se spala bine si se oparesc in apa cu sare.

Scurgi urzicile si le dai la blender.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei.

Se adauga urzicile si se caleste in continuare cam 10 minute.

Iei o cratita, o tapetezi cu ulei si pesmet, pui jumatate din urzici, apoi peste, apoi restul de urzici.

Dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 25 de minute.

Servesti cu felii de lamaie.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


5 − unu =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>