Peste in crusta de fulgi de ovaz

Peste in crusta de fulgi de ovaz

Ingrediente:

– 600 gr file de peste, la alegere;

– 2 oua;

– 1 lingura faina;

– 150 gr fulgi de ovaz;

– ulei pentru prajit;

– sare si piper.

 

Pestele se curata, apoi se da cu sare si piper.

Dam pestele prin oul batut, apoi prin amestecul de fulgi cu faina.

Incingem uleiul si prajim pestele pe ambele parti.

Servim alaturi de felii de lamaie si garnitura la alegere.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Benchea Roza
    Răspunde -
  2. gabriela szabo
    Răspunde -
  3. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -
  5. Dinca Ion
    Răspunde -
  6. Daniella
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 + patru =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>