Piept de curcan cu salata verde, rosii si porumb

Piept de curcan cu salata verde, rosii si porumb

Ingrediente:

Ulei: 3 linguri
Supa strecurata: 4 linguri
Morcov: 1
Pastarnac: 1
Telina: o felie mare
Piept de curcan: 500 gr
Otet de mere: o lingura
Porumb dulce: o conserva mica
Mustar dulce: 2 linguri
Ardei gras rosu: 1
Ceapa: 2
Sare si piper : dupa gust
Salata verde: cateva frunze

Se pune pieptul de curcan la fiert. Dupa ce face prima data spuma si o scoatem afara, adaugam legumele curatate si spalate (morcovul, telina si pastarnacul) si lasam sa fiarba pana se intrepatrund.
Cand s-au fiert, scoatem pieptul de curcan si legumele si strecuram supa pentru ca la dressing o sa ne trebuiasca cateva linguri de supa. Pieptul il taiem fasii si-l punem intr-un bol/salatiera. Taiem ardeiul cubulete, ceapa pestisori, iar salata o rupem cu mainile. Adaugam si porumbul.
Preparam dressingul astfel: Cu un tel mic batem 2 linguri de mustar, cu 3 linguri de ulei, o lingura de otet si 4 linguri de supa de curcan strecurata.
Adaugam dressingul la salata, potrivim de sare si piper si servim.
Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Elena Dobrin
    Răspunde -
  2. costache
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci − = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>