Piept de curcan cu sos de verdeturi

image1

Ingrediente:

– 400 gr piept de curcan;

– 200 ml smantana;

– 100 ml lapte;

– 1 legatura marar;

– 1 legatura patrunjel;

– 1 legatura ceapa verde;

– 1 lingurita faina;

– 100 gr unt;

– sare si piper alb.

 

Pieptul de curcan se felieaza, se bate putin si se gateste in unt.

Intre timp pregatim sosul: punem smantana si laptele pe foc, adaugam mararul, patrunjelul si ceapa verde tocate marunt, apoi faina in ploaie.

Amestecam bine pentru ca faina sa nu formeze cocoloase si tinem pe foc pana cand sosul incepe sa se ingroase. Saram si piperam dupa gust.

Servim pieptul de curcan cu cateva linguri de sos deasupra si cu o garnitura la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Musca Mariana
    Răspunde -
  2. iulian
    Răspunde -
  3. Musca Mariana
    Răspunde -
  4. Parvu Gel
    Răspunde -
  5. Parvu Gel
    Răspunde -
  6. luminita
    Răspunde -
  7. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 + = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>