Piept de pui in foietaj

pui in foietaj

Ingrediente:

– 1 piept de pui;

– 200 gr cascaval;

– 1 legatura ceapa verde;

– 3 linguri lapte;

– 1 pachet aluat foietaj;

– 200 gr ciuperci;

– 50 gr unt;

– 1 ou;

– sare si piper.

Pieptul de pui se taie bucatele mici, cascavalul se da prin razatoare, iar ceapa tocata marunt se caleste alaturi de ciuperci. Intindem aluatul si il ungem cu oual batut amestecat cu laptele. Punem deasupra umplutura formata din pieptul de pui, cascavalul, ceapa si ciupercile calite. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Rulam bine foietajul si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungem deasupra cu ou si lapte, apoi dam la cuptor pentru 30 de minute, la foc mediu. Lasam putin la racit, apoi servim alaturi de garnitura. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nina
    Răspunde -
  2. bursuc elena
    Răspunde -
  3. margareta
    Răspunde -
  4. Cojocaru
    Răspunde -
  5. Popescu Victor
    Răspunde -
  6. Cristina
    Răspunde -
  7. Dinca Ion
    Răspunde -
  8. Luciana
    Răspunde -
  9. Mocian Aegentina Rodica
    Răspunde -
  10. mihai
    Răspunde -
  11. Fanica
    Răspunde -
  12. mariana
    Răspunde -
  13. luminita
    Răspunde -
  14. stefania
    Răspunde -
  15. Lenus
    Răspunde -
  16. meliton
    Răspunde -
  17. aida c.
    Răspunde -
  18. Mirel
    Răspunde -
  19. marius
    Răspunde -
  20. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  21. vinca
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 + = noua

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>