Piept de rata aromat

Piept de rata aromat

Ingrediente:

Anason- 1-2 capsule

Cuişoare- 3-5 buc

Ghimbir măcinat- 1 lingurita

Miere- 150-200 ml

Nucşoară- 1 lingurita rasa

Piept de raţă- 2

Scorţişoară pisată- 1 lingurita

Semințe de ienupăr – 5-6

Sos de soia dulce- 4-5 linguri

Cardamom pisat- 1 varf de cutit

 

Pielea de la rata se cresteaza in cateva locuri pentru a se patrunde mai bine, apoi se condimenteaza cu cuisoare, ienupar, scortisoara, nucsoara, ghimbir si cardamon.

Rata se aseaza in tigaie pe partea cu piele si grasime si se lasa pe fac cat sa se topeasca grasimea (2-3 minute).

Scurgem grasimea din tigaie si intoarcem pieptul de rata.

Adaugam sos de soia, mai lasam 2-3 minute, apoi mai intoarcem inca o data carnea si stingem focul dupa 1 minut.

Se serveste fierbinte, cu garnitura la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Misu
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 − = trei

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>