Piersicute

piersicute

Ingrediente compozitie:
5 oua
1 cana ulei
1 praf de copt
2 cani zahar tos
mirodenii
faina cat cuprinde (sa se poata modela aluatul in forma de bilute)

Ingrediente crema:
1pachet margarina (sau unt)
esente
cacao 1-2 linguri
zahar dupa gust
coca din scobitura piersicii

Decor:
colorant alimentar
zahar tos

Preparare:
Pentru compozitie se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste,apoi punem uleiul,praful de copt si mirodeniile iar la final faina atat cat trebuie ca aluatul sa poata fi modelat in bilute mici.
Formama bilute mici din aluat si le coace la cuptor dupa care le scobim inauntru lasand loc pentru crema.
Crema se face dupa ce am terminat de copt tot aluatul amestecand coca din scobitura acestuia cu margarina,esentele,zaharul si cacaua.
Cand am terminat crema umplem o jumatate de piersicuta cu crema si pune capac cealalta jumatate.
Pentru decor o dam prin colorant alimentar si pe o parte si pe alta apoi prin zagar tos.
Pofta buna.

piersicutepiersicute


loading...
Ultimele comentarii
  1. florin
    Răspunde -
  2. florin
    Răspunde -
  3. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ patru = 10

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>