Pilaf cu carnati si suc de rosii

Pilaf cu carnati si suc de rosii

Ingrediente:

– 140 gr orez;

– 500 gr carnati afumati;

– 1 lingura pasta de rosii;

– 3 cepe;

– 50 gr unt;

– 3 linguri smantana;

– sare si piper.

 

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.

Se adauga orezul si treptat apa, cat sa fiarba orezul.

La final se adauga sare si piper.

Carnatii se taie felii mai mici si se pun la fiert in apa cu putina sare (se pot si cali in grasime proprie).

Adaugi carnatii peste orez, mai adaugi 100 ml de apa si lasi la fiert cu capacul pus inca 5 minute.

Pasta de rosii se amesteca cu smantana si se condimenteaza dupa gust.

Servesti pilaful fierbinte, cu sos alaturi sau deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte + 6 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>