Pilaf din hrisca

pilaf din hrisca

Ingrediente:

– 200 gr hrisca;

– 25 gr margarina;

– sare.

 

Hrisca se alege, apoi se pune la fiert in 600 ml apa cu sare, la foc mic. Dupa 15 minute se stinge focul, se adauga margarina, se mai sareaza daca este cazul, apoi se acopera cu un capac si se lasa inca 15 minute, astfel incat hrisca sa se umfle.

Servim calda, in zilele de post.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -
  3. Nicole
    Răspunde -
  4. luminita
    Răspunde -
  5. iosub margareta
    Răspunde -
  6. Daniela
    Răspunde -
  7. pogurschi cornel
    Răspunde -
  8. vana cornelia
    Răspunde -
  9. lacry
    Răspunde -
  10. justinian
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 + = zece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>