Pilaf la cuptor cu costita afumata

Pilaf la cuptor cu costita afumata

Ingrediente:

– 1 kg costita afumata;

– 4 linguri ulei de floarea soarelui;

– 1 morcov;

– 2 linguri pasta de tomate;

– patrunjel;

– 400 gr orez;

– 2 cepe;

– 1 radacina de telina;

– sare si piper.
Costita o pui la fiert in 2 l de apa cu sare, timp de 30 de minute, la foc mic.

Orezul se pune la inmuiat timp de 30 de minute.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.

Se adauga apoi morcovul tocat cubulete, pasta de tomate si radacina de telina rasa.

Pui orezul si tot continutul din tigaie peste apa in care a fiert costita.

Costita o tai bucatele si o amesteci cu orezul.

Dai totul la cuptor, 30 de minute, la 180 de grade c.

Sarezi si piperezi dupa gust si servesti fierbinte, cu verdeata tocata deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte × 9 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>