Piscoturi cu capsuni si castane

Piscoturi cu capsuni si castane

Ingrediente:

– 150 gr unt;

– 150 gr zahar pudra;

– 7 bucati capsuni;

– 16 piscoturi;

– 150 gr piure de castane.

 

Batem untul cu zaharul pudra pana cand totul se transforma intr-o spuma.

Incorporam treptat piureul de castane.

Piscoturile se rup bucatele si se pun in pahare.

Se pune apoi 1-2 linguri de crema si se orneaza cu capsuni.

Se da la frigider 30 de minute inainte de servire.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 + = treisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>